Problemer

Portalen har sporadisk svart med “server not found” eller en omdirigering til registrering (signup) i løpet av de siste 24 timene.
Dette mistenkes å være et innbrudd (hack/virus), men det er enda ikke avklart. Foreløpig er dette endret til meldingen “Tilgangen til denne adressen er blokkert“.

Brukerdata og programmer gjennomgåes nå.

Kommer tilbake til saken.

 
 
 
 

8 Responses to Problemer

 • Lisens
  Lisens says:

  stå på.

 • avatar
  Cecilia says:

  Jeg har hatt store problemer med å komme inn på bloghog i en måneds tid nå. Det som møter meg når jeg forsøker å lese innlegg ( selv etter å ha logget inn) er dette:

  http://ceciliabr.com/pics/melding

  Med håp om å få lettere tilgang, har jeg gått til anskaffelse av VPN med norsk ip-adresse, men selv ikke det hjelper. Dette innlegget er det eneste jeg kommer inn på ( og det har forøvrig en mystisk layout:

  http://ceciliabr.com/pics/layout_kodex_problemer.jpg

  Er det kun jeg som opplever dette?

  • Lisens
   Lisens says:

   nei, kommer ikke inn på noe, men via via kom jeg hitt. men blogge eller se veikrysset går ikkee ??

  • avatar
   kodeks says:

   Hei cecilia. Her skjer det mye dritt.Dette svaret skriver jeg fra admin dashen. Etter alle solemerker har en eller annen gnom hos PRO-ISP klart å føkke opp den sk “wildcard subdomain” funksjonen på den apache-sereveren der bloghog bor. Dette betyr at bare http://www.bloghog.no funker og alle nn.bloghog.no får DNS-feil. Det funker greit for mobile enheter (android, IOS(?)) og det kan altså se ut som et moderniseringsprosjekt sentral hos PRO-ISP har skyllet ut barnet med vaskevannet. Jobber intenst med saken

  • avatar
   kodeks says:

   Er førbannat, for å si det mildt

   • avatar
    Cecilia says:

    Det forstår jeg godt.
    Jeg ville i grunnen bare melde fra at jeg på ingen måte har forsvunnet, at det kun er forhold utenfor min kontroll som har medført dette ( skrikende?) fraværet av ureflekterte oppgulp og kvasiintellektuelt vissvass, som jeg jo så gjerne produserer til alles (?) vederkvegelse.

    Ønsker deg en på alle måter behagelig ( tør ikke si velsignet) helg. :)

    • avatar
     kodeks says:

     Takk for tolmodigheten :) Har omsider fått PRO-ISP i tale, og det viser seg at det er en feil på en navneserver som kontrolleres av en underleverandør. De arbeider visstnok med saken og skal si fra straks dette er ordnet igjen. Egentlig rart at bloghog.no er den eneste som har varslet om slike problemer.

     Uansett, nå er det eneste jeg kan gøre å vente. Liker dette veldig lite. Har vært kunde i årevis, alltid betalt mine fakturaer og vist kanskje litt for stor overbærenhet ved tidligere anledninger da andre graverende feil fikk være i fred for bugfikserne i alt for langt tid.

 • Lisens
  Lisens says:

  hm klarte å komme hit, men ikke lese noe og ikke til mitt dashbord. gi beskjed når du har fikset :9 tusen takk

Leave a Reply